Bel direct
06-16242800
Openingstijden
maandag-vrijdag 11:00 tot 17:00
zaterdag 11:00 tot 15:00

Preventief onderhoud

auto-diagnose-oss

Houd je auto betrouwbaar en bedrijfszeker

Eén van de belangrijkste eisen aan een auto is betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Niets is zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Want dat gebeurt altijd op het verkeerde moment. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk.

Om betrouwbaar en bedrijfszeker te blijven heeft elke auto regelmatig onderhoud nodig. Wat er precies moet gebeuren en hoe vaak, is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en onderhoudsintervallen. De intervallen zijn de afgelopen jaren overigens wel steeds langer geworden. Vroeger was doorsmeren en olie verversen elke 5000 km noodzakelijk. Tegenwoordig zijn intervallen van 30.000 km of langer geen uitzondering meer. Toch blijft regelmatig onderhoud altijd nodig. Met uitzondering van onvoorziene reparaties is van al het benodigde onderhoud een redelijk goede inschatting te maken wanneer het nodig is en wat de kosten zullen zijn. Een accu gaat doorgaans zo’n 4 jaar mee, remblokken vóór meestal zo’n 60.000 km, remblokken achter halen wel het dubbele. Je zou dus geld opzij moeten leggen als financiële reserve voor onderhoud en reparaties die je in de toekomst kunt verwachten. Ga je één keer per jaar naar de garage voor onderhoud dan is het aan te bevelen dat te combineren met de APK keuring. Wij kunnen iedere onderhoudsbeurt, met behoud van de eventuele fabrieksgarantie, voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave.

Auto diagnose service

Het is een misvatting dat je perse naar de dealer moet voor een diagnose of foutmelding, wij zijn gespecialiseerd in het uitlezen, onderzoeken en repareren van (elektronische) storingen aan personenauto’s of bedrijfsauto’s. Heeft u een probleem aan uw auto en heeft u een goede diagnose nodig om het probleem te achterhalen, hiervoor kunt u bij ons terecht voor zeer gunstige tarieven. Het uurtarief voor het storing zoeken bij een dealer kan oplopen tot meer dan € 140,- excl. btw. per uur, bij ons zijn dergelijke tarieven tussen de € 20,- en € 40,- excl. btw. per uur! Ook voor software matige aanpassingen denk men alleen bij een dealer terecht te kunnen, ook hierin kunnen wij u van dienst zijn met verschillende oplossingen: – Softwarematige aanpassingen voor de diverse merken, denk vooral aan  activeren van bepaalde functies of juist het deactiveren hiervan. – Sleutels inleren (voornamelijk VAG-groep) – Diverse modules inleren / coderen. Ook kunt U bij ons terecht voor de reparatie en codering van de RNS 310, 510 en 810  alsmede de bentley en columbus radio’s en kunnen wij de dvd vrijschakeling verzorgen en/of de pincode uitlezen en veranderen.  
Auto / motor servicePreventief onderhoud aan uw auto, motor of boot voorkomt hoge kosten. Wij bieden u volledig onderhoud en reparatie. Ook repareren wij schades en doen we taxaties en dit alles voor gunstige tarieven.
Elektronica
  • Softwarematige aanpassingen
  • Sleutels inleren
  • Diverse modules inleren / coderen
  • Reparatie van diverse elektronica
  • RNS 310,510 en 810 programmeren
Contact informatieT: 06-16242800
E: info@autoservicejonker.nl