Bel direct
06-16242800
Openingstijden
maandag-vrijdag 11:00 tot 17:00
zaterdag 11:00 tot 15:00

Diagnose en reparatie op locatie

Als een van de weinige bedrijven bieden wij U de service op locatie aan; wij komen na een telefonische afspraak op de door u gewenste locatie. Wanneer het probleem direct verholpen kan worden kunnen we de reparatie meteen voor U uitvoeren en dit alles tegen een heel gunstig tarief. Op deze manier hoeft U de auto niet te missen. Mocht het probleem niet ter plekke verholpen kunnen worden dan kunnen wij een leenauto achterlaten en Uw auto voor reparatie meenemen, vanzelfsprekend komen wij na de reparatie de auto weer netjes omruilen.

Ook als U met pech onderweg komt te staan en U bent geen lid van b.v. de wegenwacht dan kunt U met ons contact opnemen, wij kunnen U overal in Nederland (of in het buitenland) de hulp bieden die U nodig heeft. En natuurlijk tegen dezelfde nette tarieven zonder verrassingen achteraf!

Auto / motor servicePreventief onderhoud aan uw auto, motor of boot voorkomt hoge kosten. Wij bieden u volledig onderhoud en reparatie. Ook repareren wij schades en doen we taxaties en dit alles voor gunstige tarieven.
Elektronica
  • Softwarematige aanpassingen
  • Sleutels inleren
  • Diverse modules inleren / coderen
  • Reparatie van diverse elektronica
  • RNS 310,510 en 810 programmeren
Contact informatieT: 06-16242800
E: info@autoservicejonker.nl