Bel direct
06-16242800
Openingstijden
maandag-vrijdag 11:00 tot 17:00
zaterdag 11:00 tot 15:00

LED-ombouw Passat 3C, Jetta en Golf

Wij leveren sinds kort ook een unieke service in Nederland; de professionele ombouw van de binnenste lichtunits (in de achterklep) van de Passat 3C, Jetta en Golf modellen die standaard geleverd zijn met aan de buitenzijde led-units en aan de binnenzijde alleen mistlicht (Links) en achteruitrijlicht (Rechts) naar vol led units met naar wens alleen rode leds of bi-color leds (rood/oranje) al dan niet in combinatie met dynamische units t.b.v. de richtingaanwijzers. Hieronder staan een aantal opties vermeld m.b.t. de ombouw.

     
Enkele opties zijn:
  • ombouw van de units naar rode led units, dan heeft u in plaats van enkele verlichting dubbele verlichting aan de achterzijde (achteruitrijlicht en mistlamp blijven ongewijzigd)
  • ombouw van de units naar bi-color led units, dan heeft u aan de achterzijde dubbele verlichting en dubbele richtingaanwijzers. (achteruitrijlicht en mistlampen blijven ongewijzigd), bij deze optie kan er gekozen worden voor een dynamische knipperfunctie zoals die bij de nieuwere auto’s toegepast wordt.
Bovenstaande opties worden geleverd met de benodigde aansluitkabels en inbouwhandleiding, uiteraard is inbouw natuurlijk ook mogelijk. Als extra aanvulling kan het set ook aangepast worden naar dubbele achteruitrijlichten, in dit geval verhuist het rechter mistlicht naar de beide (binnenste) led units en komt er (zoals in de foto) aan de rechter zijde een witte lens in het achterlicht, bij deze optie zijn er software-matige aanpassingen nodig!

Heeft u nog andere wensen zoals b.v. sml’s in de achterlichten dan kunt u bij ons vrijblijvend een prijsopgave opvragen.
Na afspraak is het ook mogelijk om met een ruil-systeem te werken; u krijgt, na betaling van de units incl. €50,- borg, de gewenste units opgestuurd met kabelboom en inbouwhandleiding en stuurt dan uw originele en onbeschadigde originele units terug waarna u de borg weer teruggestort krijgt.    
Auto / motor servicePreventief onderhoud aan uw auto, motor of boot voorkomt hoge kosten. Wij bieden u volledig onderhoud en reparatie. Ook repareren wij schades en doen we taxaties en dit alles voor gunstige tarieven.
Elektronica
  • Softwarematige aanpassingen
  • Sleutels inleren
  • Diverse modules inleren / coderen
  • Reparatie van diverse elektronica
  • RNS 310,510 en 810 programmeren
Contact informatieT: 06-16242800
E: info@autoservicejonker.nl