Bel direct
06-16242800
Openingstijden
maandag-vrijdag 11:00 tot 17:00
zaterdag 11:00 tot 15:00

Wat verstaan wij onder revisie?

Bij een revisie wordt het betreffende onderdeel compleet gedemonteerd, gereinigd en gecontroleerd waarna de slechte onderdelen vervangen worden om wederom een storingsvrije werking te waarborgen. Onderdelen waarvan bekend is dat ze tegen het eind van hun levensduur lopen worden preventief vervangen. De onderdelen die veelal voor revisie in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld de olie- of waterpomp, de dynamo, startmotor, motorblok of versnellingsbak. Helaas kun je bij veel van deze delen pas een goed inzicht krijgen van de huidige staat na demontage, vandaar dat op voorhand alleen een richtprijs gegeven kan worden. Uiteraard kunnen wij de revisie van de genoemde delen voor u verzorgen.

Wat verstaan we onder een restauratie?

Bij een restauratie praten we meestal over het in nieuwstaat terugbrengen (voor zover mogelijk) van bijvoorbeeld een complete auto of delen hiervan. Veelal betreft dit het repareren of vervangen van doorgeroeste delen zoals een bodemplaat, dorpel of delen van het chassis. Ook het strak maken en opnieuw spuiten van verschillende delen behoren hiertoe. Ook voor deze werkzaamheden kunt U bij ons terecht.

Auto / motor servicePreventief onderhoud aan uw auto, motor of boot voorkomt hoge kosten. Wij bieden u volledig onderhoud en reparatie. Ook repareren wij schades en doen we taxaties en dit alles voor gunstige tarieven.
Elektronica
  • Softwarematige aanpassingen
  • Sleutels inleren
  • Diverse modules inleren / coderen
  • Reparatie van diverse elektronica
  • RNS 310,510 en 810 programmeren
Contact informatieT: 06-16242800
E: info@autoservicejonker.nl