Bel direct
06-16242800
Openingstijden
maandag-vrijdag 11:00 tot 17:00
zaterdag 11:00 tot 15:00

Diagnose service

Het is een misvatting dat je gebonden bent aan de dealer moet voor een diagnose of foutmelding, wij zijn gespecialiseerd in het uitlezen, onderzoeken en repareren van (elektronische) storingen aan personenauto’s of bedrijfsauto’s. Wij maken gebruik van de modernste uitleesapparatuur en beschikken over de juiste software voor iedere auto. Heeft u een probleem aan uw voertuig en heeft u een goede diagnose nodig om het probleem te achterhalen, dan kunt u hiervoor bij ons terecht tegen zeer gunstige tarieven. Het uurtarief voor het storing zoeken bij een dealer kan oplopen tot wel €140,- excl. btw. per uur, bij ons zijn dergelijke tarieven tussen de € 20,- en €40,- excl. btw. per uur! Ook kunnen wij in de meeste gevallen defecte elektronica demonteren en repareren.

Ook voor software-matige aanpassingen denk men alleen bij een dealer terecht te kunnen, ook hierin kunnen wij u van dienst zijn met verschillende oplossingen: – Zo kunnen wij bij verschillende merken modules inleren en bepaalde functies activeren.
– Sleutels inleren (voornamelijk VAG-groep).
– Diverse veranderingen doorvoeren in de software
– ook zijn wij in het bezit van de middelen om bij de radio’s van de VAG groep (RNS 315, 510 en 810) diverse reparaties en update’s uit te voeren alsmede de pincode te achterhalen en/of te vervangen. Ook het vrijschakelen van de DVD functie is mogelijk.   Ook voor voertuigen die niet zijn voorzien van moderne elektronica kunnen wij u van dienst zijn, of het nu motorische problemen of elektrische problemen zijn. Wij bieden een pasklare oplossing voor ieder type probleem!  


Auto / motor servicePreventief onderhoud aan uw auto, motor of boot voorkomt hoge kosten. Wij bieden u volledig onderhoud en reparatie. Ook repareren wij schades en doen we taxaties en dit alles voor gunstige tarieven.
Elektronica
  • Softwarematige aanpassingen
  • Sleutels inleren
  • Diverse modules inleren / coderen
  • Reparatie van diverse elektronica
  • RNS 310,510 en 810 programmeren
Contact informatieT: 06-16242800
E: info@autoservicejonker.nl