Jonker automotive


Service staat bij ons op nummer één. We leveren goede en betaalbare kwaliteit in onze garage te Ede.

Wij doen auto onderhoud of -reparatie. Ook een preventieve inspectie behoord tot de mogelijkheden. alles is mogelijk voor nette prijzen! Wij beschikken over een bedrijfspand met alle nodige professionele en moderne apparatuur om onderhoud uit te voeren, maar ook kunnen wij hier softwarematige aanpassingen voor diverse merken auto's uitvoeren. Voorbeelden zijn activatie of deactivatie van software en modules. Ook voor inkoop en verkoop van auto's bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben vele klanten al geholpen aan een nieuwe auto of de verkoop van hun eigen wagen.

Naast autoservice staat wij ook regelmatig op de vloer bij anderen bedrijven. U kunt ons inhuren voor verschillende technische werkzaamheden. Meer weten over deze technische dienstverlening op locatie kijk op deze pagina? Daarnaast verlenen wij ook service voor uw motor of uw boot. Meer hierover leest op in ons menu bij 'diensten'.

Twan Jonker

Twan is eigenaar van Jonker automotive. Hij is met dit bedrijf gestart met de visie om onderhoud en reparatie betaalbaar maken zonder concessies te doen aan kwaliteit van het geleverde werk.

Op vroege leeftijd was ik al geïnteresseerd in het repareren van brommers en motoren, aangezien mijn vader in het auto vak zat ben ik er zo gezegd ook ingerold. Na alle opleidingen (mavo, automonteur, 1e autotechnicus en apk keurmeester) met goed gevolg te hebben afgerond ben ik ruim 21 jaar werkzaam geweest in diverse universele autobedrijven. in deze tijd heb ik veel bijgeleerd, veel goede maar ook minder goede dingen; zo kwam ik er achter dat veel mensen onnodig op hoge kosten werden gedreven en dat er veel dingen nagelaten werden die wél toegezegd waren. Toen ik voor mezelf ben begonnen heb ik het gedaan vanuit dit oogpunt: ik wil onderhoud en reparatie betaalbaar maken voor iedereen zonder hierbij concessies te moeten doen aan de kwaliteit van het geleverde werk! Dit betreft ook de werkzaamheden aan het elektronische gedeelte van de auto, motor of boot. Veel mensen denken dat ze hiervoor alleen bij de merkdealer terecht kunnen. Niets is minder waar, ik heb me in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het oplossen van storingen en kan bij veel merken werkzaamheden uitvoeren die alleen de dealer zegt te kunnen doen tegen een fractie van de kosten die de dealer hiervoor berekent. Ook werken wij op ZZP basis voor autobedrijven die b.v. tijdelijk een extra monteur nodig hebben.

Ervaring van Twan

  • OndernemerJonker Autoservice

    Toen ik voor mezelf ben begonnen heb ik het gedaan vanuit dit oogpunt: ik wil onderhoud en reparatie betaalbaar maken voor iedereen zonder hierbij concessies te moeten doen aan de kwaliteit van het geleverde werk! Dit betreft ook de werkzaamheden aan het elektronische gedeelte van de auto, motor of boot.
  • WerknemerDiverse universele garages

    Ik ben 21 jaar werkzaam geweest in diverse universele autobedrijven. in deze tijd heb ik veel bijgeleerd, veel goede maar ook minder goede dingen; zo kwam ik er achter dat veel mensen onnodig op hoge kosten werden gedreven en dat er veel dingen nagelaten werden die wél toegezegd waren.
  • OpleidingAutotechnicus

    Op vroege leeftijd was ik al geïnteresseerd in het repareren van brommers en motoren, aangezien mijn vader in het auto vak zat ben ik er zo gezegd ook ingerold. Ik heb de opleidingen automonteur, 1e autotechnicus en apk keurmeester met goed gevolg afgerond.